Per tal d’integrar i desenvolupar el model cooperatiu en un espai de formació superior, presentem la setena edició del Postgrau en Economia Cooperativa, que té com a objectius reflexionar sobre la contribució del cooperativisme a la reducció de la pobresa, generation decent work, the Sustainability, the cohesió social, l’aprofundiment democràtic i la creació d’alternatives econòmiques i socials, generar coneixement per fer-lo avançar, i, especially, formar persones expertes en l’empresa cooperativa, el seu entorn polític, economic and social, així com en les polítiques públiques necessàries per desenvolupar-lo.

El postgrau és un programa d’especialització sobre economia cooperativa que s’adapta a la realitat actual, comptant amb docents i experts tant en el contingut com en la metodologia, així com amb els actors del món cooperatiu (empreses, associacions, federacions, etc.), que també aporten oportunitats per a la docència, la recerca i l’experimentació pràctica.

El postgrau ha estat concebut i impulsat inicialment per l’IGOP-UAB i Aposta SCCL – Escola Empresarial Cooperativa, i enguany és coordina des de Labcoop, sccl. Cadascuna de les parts ha aportat els seus coneixements específics desenvolupant un programa de continguts integrats i equilibrats entre la teoria i la pràctica, amb una lògica de territorialització a Catalunya i obrint l’espai docent a les experiències cooperatives del món local.

There is also the possibility to book Beques a la formació empresarial granted by the Foundation Seira. +INFO

Want to know a little better in Graduate Cooperative? We present it to you in 5 minuts! Mira aquest video

 

 

Organize Graduate-ECCOOP Entities-collaborators-Graduate-ECCOOP

BASIC INFORMATION


Calendars: 30 novembre 2015 – 30 març 2016

Schedule: Dilluns i Dimecres de 16:00h a 20:00h.
Seminari: divendres 5 de febrer de 2016 of 10:00h a 19: 30h
Arremangar-se: divendres tarda de 16:00h a 20:00h

Price: 1.750€ + 30,21€ taxa preinscripció de la UAB (taxa no reemborsable)

Preinscripcions: From 15/06/2015 fins el 25/11/2015
Les places són limitades. L’admissió es realitzarà per rigorós ordre de sol·licitud, sempre i quan s’acompleixin els requisits d’admissió.

Registration and more information: T. 93 407 62 03 / igop.bcn@uab.cat / guernica@labcoop.coop

Informació sobre beques: Fundació Seira

 

Curriculum and Registration Form