Per tal d’integrar i desenvolupar el model cooperatiu en un espai de formació superior, presentem la setena edició del Postgrau en Economia Cooperativa, que té com a objectius reflexionar sobre la contribució del cooperativisme a la reducció de la pobresa, la generación de trabajo digno, la sostenibilidad, la cohesió social, l’aprofundiment democràtic i la creació d’alternatives econòmiques i socials, generar coneixement per fer-lo avançar, y, molt especialment, formar persones expertes en l’empresa cooperativa, el seu entorn polític, económico y social, així com en les polítiques públiques necessàries per desenvolupar-lo.

El postgrau és un programa d’especialització sobre economia cooperativa que s’adapta a la realitat actual, comptant amb docents i experts tant en el contingut com en la metodologia, així com amb els actors del món cooperatiu (empreses, associacions, federacions, etc.), que també aporten oportunitats per a la docència, la recerca i l’experimentació pràctica.

El postgrau ha estat concebut i impulsat inicialment per l’IGOP-UAB i Aposta SCCL – Escola Empresarial Cooperativa, i enguany és coordina des de Labcoop, sccl. Cadascuna de les parts ha aportat els seus coneixements específics desenvolupant un programa de continguts integrats i equilibrats entre la teoria i la pràctica, amb una lògica de territorialització a Catalunya i obrint l’espai docent a les experiències cooperatives del món local.

Existe además la posibilidad pedir Beques a la formació empresarial concedidas por la Fundación Seira. +INFO

¿Quieres conocer un poco mejor el Posgrado en Economía cooperativa? Te lo presentamos en 5 minuts! Mira aquest vídeo

 

 

Organiza-Postgrado-ECCOOP Entidades-colaboradores-Postgrado-ECCOOP

DATOS BÁSICOS


Calendario: 30 novembre 2015 – 30 marzo 2016

Horario: Dilluns i Dimecres de 16: 00h un 20: 00h.
Seminari: divendres 5 de febrer de 2016 de 10: 00h un 19: 30h
Arremangar-se: divendres tarda de 16: 00h un 20: 00h

Precio: 1.750€ + 30,21€ taxa preinscripció de la UAB (taxa no reemborsable)

Preinscripcions: Del 15/06/2015 hasta el 25/11/2015
Les places són limitades. L’admissió es realitzarà per rigorós ordre de sol·licitud, sempre i quan s’acompleixin els requisits d’admissió.

Inscripciones y más información: T. 93 407 62 03 / igop.bcn@uab.cat / guernica@labcoop.coop

Informació sobre beques: Fundació Seira

 

Plan de estudios y Formulario de inscripción