Nicolás Barbieri, IGOP researcher (and our School) received the award Early Stage Career Researcher per un article publicat a la Revista Critical Policy Studies. El premi ha estat concedit pel seu article ‘A narrative-interactionist approach to policy change analysis”. This article asks a subject that has to do some of the research and activities promoted by the school, why change public policy? Why a particular public policy, després d’un temps de continuïtat, open to possible changes in his career? I specifically, regardless of the speeches in this explanation of the change? The article is based on a study on the evolution of cultural policies in Catalonia is available in this open access link.

 

PremiNicolasBarbieriG, 0

 

Nicolás Barbieri és doctor en Ciència Política, investigador de l’IGOP i professor associat del Departament de Ciència Política de la UAB. Molts dels projectes de recerca en què participa tenen a veure amb l’Escola de l’IGOP i amb la nostra voluntat de fer una recerca rellevant per al nostre entorn. Un d’aquests projectes és Salut Comunitària, que analitza l’impacte de l’acció comunitària desenvolupada en l’àmbit de la salut en diferents barris de Barcelona.

Nicolás Barbieri ha publicat llibres, capítols de llibres i articles en revistes internacionals, que es poden consultar en aquest enllaç. És també autor del blog http://ubicarse.net