El Màster en Polítiques Socials i Acció Comunitària es presenta com a una proposta professionalitzadora i de recerca construïda des de l’abordatge de les polítiques públiques i l’acció comunitària. Aquesta proposta formativa combina l’adquisició de coneixements teòrics i pràctics amb la participació de professorat acadèmic i professional i utilitza el treball de casos per fer una aproximació complexa i participativa a la realitat del territori.

El màster, de títol oficial proporcionat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) és resultat de la participació interuniversitaria de la Universitat Autònoma de Barcelona a través de l’IGOP (Institut de Govern i Polítiques Públiques) i de l’Escola Adscrita Doctor Robert, la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida i la Universitat de Vic.

Pel que fa a la organització del Màster, cada universitat integra al desenvolupament del pla d’estudis el seu àmbit de competència aportant una perspectiva descentralitzada i pluridisciplinar pel que fa a professorat i recerca, abordant diverses àrees de coneixement al voltant de l’acció social, las polítiques socials, la mediació, el desenvolupament comunitari o l’urbanisme, entre altres. Aquestes àrees de coneixement es materialitzen a partir de l’organització de visites a experiències i projectes concrets els quals s’aborden a partir de la metodologia de l’anàlisi de casos.

Cadascuna de les universitats participants aporta a l’organització del Màster un cas al voltant d’un tema o problema, combinant la visita a una experiència territorialment propera amb la reflexió teòrica i el suport als alumnes per a la seva anàlisi.

 

DADES BÀSIQUES


Calendari: 9 Octubre 2023 – 05 Juliol 2024

Crèdits: 60 Crèdits ECTS.

Horari: Dilluns i Dimecres de 16.15h a 20.45h + Divendres i Dissabtes concrets (consulta el Pla d’estudis per a més informació)

Modalitat: Semipresencial* (consulta el pla d’estudis per més informació sobre la modalitat a distància)

Organitza: Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de Lleida i Universitat de Vic.

Preu: Preu crèdit alumne UE/nacionals: 73 eur – Preu crèdit alumne extra comunitari: 99 eur | Taxa de 30,21€

Inscripcions i més informació: L’admissió al màster es pot sol·licitar del 13 de gener fins l’1 d’octubre de 2023. Consulta tota la informació sobre els criteris de selecció, així com formalitza la teva admissió a Masters UAB

Informació sobre pagament i matricula: Existeix la possibilitat de fraccionar el pagament de la matricula. +INFO

Beques i ajuts: Troba tota la informació sobre les beques a les que pots postular a través del portal de beques de la UAB

Master PSAC 2016 [HD, 720p] from Escola de l’IGOP on Vimeo.

 

 

 

portada plan estudios PSiACPla d’Estudis Màster Polítiques Socials i Acció Comunitària 2023-2024 portada plan estudios PSiACPlan de Estudios Máster en Políticas Sociales y Acción Comunitaria 2023-2024 Portada Guia practica estudiantes internacionales Guia Practica para estudiantes internacionales Logo per tutorial matriculaTutorial preinscripción y matricula master oficial

 

Díptic màster CAT

Díptico Máster ES