Us anunciem que el programa de formació en Economia Cooperativa en format postgrau no el portarem a terme per al proper curs acadèmic. Els motius que ens han fet prendre aquesta decisió és que ens hem adonat que la formació que estàvem impartint calia actualitzar-la i adaptar-la als nous temps, així com fer-la més accessible tant econòmicament com en requisits acadèmics a totes les persones interessades en el programa ((la titulació requerida per poder cursar el postgrau límitava força l’accés al programa anterior).

És per això que en comptes del postgrau oferim programa de formació innovador on posem en valor el bagatge, les pràctiques i l’experiència d’espais universitaris, moviments socials i associatius, entorn cooperativista i d’economia solidària doncs creiem que en la barreja hi ha la força.

Actualment estem preparant la informació per a la propera edició que començarem a finals de 2016 (data encara no concreta), però ens plau deixar-vos l‘enllaç on trobareu  la informació de la passada edició per a que li pugueu fer un cop d’ull ja que no serà molt diferent de la que estem preparant.  http://www.estarter.cat

 

Què té de singular aquesta proposta? 

La nostra proposta es diferencia de les que habitualment hi ha al mercat en tres aspectes:

  • Els participants han de tenir una vocació transformadora (de l’entorn s’enten, emprendre per transformar a millor el teu entorn i preferentment d’emprenedoria col·lectiva
  • Una part del cost del projecte es fa en forma de “contribució” a través d’una aportació que cada participant ha de fer a l’espai de formació col·laborativa. Pot ser un petit taller, una recollida d’informació, concertar una visita, presentar una eina etc. Això abarateix el cost de la formació i el fa més accessible, així com s’aprofita aquesta contribució per treballar el projecte d’emprenedoria.
  • Es una formació que cadascú se la fa a la seva mida ja que es fa per mòduls (esferes li diem nosaltres) que volen apropar el llenguatge de la emprenedoria a tothom i treballen:
    •  allò PENSABLE o que es pensa. organització i estratègia del projecte a emprendre
    • allò INVISIBLE o que no es veu.  Lesrelacions i emocions que sense dubte hi ha en tota acció d’emprendre, ja siguin les d’un mateix quan es llença a la piscina (por, neguits, il·lusió) o les del grup promotor (ressolució de conflictes, comunicació interna….)
    • allò TANBIBLE o que es toca. Pla de viabilitat, balanços, estatus legal (faig una cooperativa? Una empresa? Em faig autònom/a?
    • allò VISIBLE o que es veu. Comunicació i màrqueting del nostre projecte.

 

Et deixem aquest vídeo amb testimonis de participants de la primera edició, així com et recomanem que miris el programa Latituds del canal 33  que ens van dedicar, allà veuràs com funciona i el que hem aconseguit fins ara, doncs ja anem per la quarta edició!

 

Video experiencies estarter magalí

 

 

 

 

 

 

 

Per part nostre, ens comprometem a enviar-te tota la informació actualitzada tant bon punt estigui disponible, si vols rebre-la, deixa’ns les teves dades:

Nom





Segueix-nos a les xarxes socials amb el HT #estarter