Innovar socialmente para dar respuesta a las necesidades de la gente

 

Presentación

Estem immersos en una profunda crisi sistèmica, i no sembla que ni Estat ni Mercat tinguin solucions fiables per als problemes de les persones que més l’estan patint. Es por ello que se habla tanto de innovación social? Como una llamada a la Sociedad para que arregle y encuentre soluciones por su cuenta? Esta puede ser la razón de algunas de las propuestas "socialmente innovadoras", però innovar també pot significar, més enllà de cobrir els buits que deixen l’Estat i el Mercat, plantejar alternatives a l’status quo, redefinir rols institucionals, i contribuir a transformar les relacions de poder a la societat, a l’economia i a la política.

A la 3a Escola d’Estiu de l’IGOP presentarem alguns dels reptes i les pràctiques que conformen l’àmbit heterogeni que s’amaga sota la idea d’innovació social. L’objectiu és conèixer experiències de gent que s’organitza i fa coses per donar resposta a les seves necessitats, y analizar las condiciones en que estas experiencias pueden tener éxito; pero también ver cuáles son las posibles contradicciones, tensions, oportunitats i problemàtiques que es perceben en el seu desenvolupament.

Dades Bàsiques

Dates: del 30 de juny al 4 de juliol de 2014

Horario: de 16: 00h un 20: 30h

Lugar de realización: Escola de l’IGOP, Ateneu Candela Terrassa i Ateneu La Flor de Maig.

Precios: 60€ (Modalidades A: 1,5 créditos de libre elección) y 30 € (modalidad B: Escuela Verano IGOP).

Inscripciones: cal inscriure’s a través del següent enllaç http://bit.ly/3a_Escola_Estiu_IGOP i esperar resposta amb les instruccions per efectuar el pagament de la matrícula.

ORGANIZAN: Escola de l’IGOP, Barris i Crisi, estArter, Ateneu La Flor de Maig, Aliança per a la Sobirania Alimentària de Catalunya, Ateneu Candela Terrassa, La Hidra Cooperativa.

Programa 3a Escola Estiu IGOP

Programa 3a Escola Estiu IGOP

 

 

 

 

 

 

 

Más info:

Escuela del IGOP (IGOP-UAB)
Pg. Urrutia, 17 – 08042 Barcelona
T. +34 93 407 62 03 igop.bcn@uab.cat

ateneuescolaestiu13EscolaEstiu13ateneu2escolaestiu13