A qualsevol projecte cal considerar: Allò que es veu (comunicació i màrqueting), allò que no es veu (relacions i emocions), el que es toca (pla de viabilitat, balanços, estatus legal) i allò que es pensa (organització i estratègia).

Després de l’èxit de la primera edició ja tenim preparat estàrter 2015.

  • Si estàs dins d’algun emprenedoria, iniciativa o projecte col · lectiu i creus que necessites més eines, idees, suports … per seguir desenvolupant.
  • Si estàs donant voltes o començant un i vols una empenta, una excusa per posar-te, una xarxa en la qual recolzar …
  • Si no tens un pla però t’agradaria en algun moment llançar amb algun emprenedoria col · lectiu i vols anar acumulant força, idees, inspiració, eines …

 

Ja sigui per guanyar-te la vida, o per transformar el nostre context, o per experimentar amb altres possibilitats … o per tot alhora, estàrter et pot interessar !!

Oferim una proposta on posem en valor el bagatge, les pràctiques i l’experiència d’espais universitaris, moviments socials i associatius, entorn cooperativista i d’economia solidària. En la barreja hi ha la força. 

Comencem després de Nadal però obrim ja la inscripció. Apunta’t abans del 30 de novembre!

baixaMira el vídeo amb testimonis de participants de la primera edició.

Tambè pots conèixer els detalls al nostre web: http://www.estarter.cat i seguir-nos a les xarxes socials amb l’etiqueta  #estarter