Després de l’èxit de la primera edició ja tenim preparat estàrter 2015.

Si estàs dins d’alguna emprenedoria, iniciativa o projecte col · lectiu i creus que necessites més eines, idees, suports … per seguir desenvolupant.

Si estàs donant voltes o començant un i vols una empenta, una excusa per posar-te, una xarxa en la qual recolzar …

Si no tens un pla però t’agradaria en algun moment llançar amb algun emprenedoria col · lectiu i vols anar acumulant força, idees, inspiració, eines …

Ja sigui per guanyar-te la vida, o per transformar el nostre context, o per experimentar amb altres possibilitats … o per tot alhora, estàrter et pot interessar !!

Una proposta on posem en valor el bagatge, les pràctiques i l’experiència d’espais universitaris, moviments socials i associatius, entorn cooperativista i d’economia solidària. En la barreja hi ha la força. 

En aquesta edició hem fet alguns canvis però a grans trets l’essència de la proposta és la mateixa. Pots conèixer els detalls al nostre web: http://www.estarter.cat

Comencem després de Nadal però obrim ja la inscripció!! (Aprofita els preus especials fins el proper 30 de novembre. A partir de l’1 de desembre, preus amb un 10% de recàrrec).

Aquesta vegada ens hem permès fer un amb testimonis de participants de la primera edició. I a la nostra web podràs trobar més vídeos explicatius de cada apartat de estàrter.

estArter-RESUM-7-octubre

estArter-DOSSIER-7-octubre-2015

Los otros emprendedores. Notícia  publicada a “El Periodico de Catalunya” el 3 de novembre de 2014.